nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Leszállítottak a repülőről egy nőt, aki dührohamot kapott, amiért két „nagy” ember közé ültették – videó

Leszállítottak a repülőről egy nőt, aki dührohamot kapott, amiért két „nagy” ember közé ültették – videó

Addig szidalmazta őket, amíg a legénységnek is elege lett.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

Leszállítottak a United Airlines egyik Las Vegasból New Jersey-be tartó repülőgépéről egy utast, aki a felszállás előtt jelenetet rendezett, amiért két túlsúlyos ember közé ültették. Az egyik szidalmazott utas videóra vette, ahogyan a nő hangosan megjegyzéseket tesz rájuk, amiért állítása szerint meg sem tudott mozdulni köztük.

A felvételen az látható, ahogyan a nő telefonon beszél valakivel, és –direkt hangosan, hogy mindenki jól hallja – azért panaszkodik, hogy „összenyomják” a mellette ülők, de legalább „melegen tartják” majd utazás közben. A felvételt készítő nő ekkor szólt az egyik stewardessnek, és megkérte, hogy ültessék el a passzív-agresszív utast, mert nem hajlandó elviselni, hogy egész úton szidalmazzák. A stewardess megígérte, hogy pillanatokon belül elültetik, mire az akadékoskodó utas azt mondta: „Hála istennek, mert én salátát eszek.”

A nő megjegyzései végül másoknál is kiverték a biztosítékot, többen is nekiestek, és közölték vele, hogy szégyellnie kellene magát a viselkedése miatt. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, mert a nő egyből visszavágott az egyik utasnak:

Nem leszek polkorrekt. Miért nem ül maga a két disznó közé?

Ez már a legénységnek is sok volt, végül leszállították a faragatlan nőt.

Kattints a lejátszáshoz!

(Independent)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon