Utazás

Leszállítottak a repülőről egy nőt, aki dührohamot kapott, amiért két „nagy” ember közé ültették – videó

Addig szidalmazta őket, amíg a legénységnek is elege lett.

Leszállítottak a United Airlines egyik Las Vegasból New Jersey-be tartó repülőgépéről egy utast, aki a felszállás előtt jelenetet rendezett, amiért két túlsúlyos ember közé ültették. Az egyik szidalmazott utas videóra vette, ahogyan a nő hangosan megjegyzéseket tesz rájuk, amiért állítása szerint meg sem tudott mozdulni köztük.

A felvételen az látható, ahogyan a nő telefonon beszél valakivel, és –direkt hangosan, hogy mindenki jól hallja – azért panaszkodik, hogy „összenyomják” a mellette ülők, de legalább „melegen tartják” majd utazás közben. A felvételt készítő nő ekkor szólt az egyik stewardessnek, és megkérte, hogy ültessék el a passzív-agresszív utast, mert nem hajlandó elviselni, hogy egész úton szidalmazzák. A stewardess megígérte, hogy pillanatokon belül elültetik, mire az akadékoskodó utas azt mondta: „Hála istennek, mert én salátát eszek.”

A nő megjegyzései végül másoknál is kiverték a biztosítékot, többen is nekiestek, és közölték vele, hogy szégyellnie kellene magát a viselkedése miatt. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, mert a nő egyből visszavágott az egyik utasnak:

Nem leszek polkorrekt. Miért nem ül maga a két disznó közé?

Ez már a legénységnek is sok volt, végül leszállították a faragatlan nőt.

Kattints a lejátszáshoz!

(Independent)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top