Utazás
Szponzorált tartalom

Donovaly – Téli csodaország a család minden tagjának (x)

    Beköszöntött a várva várt síszezon, amit szinte minden családban olyan izgalommal várnak, mint a karácsonyt. A csúszás szerelmesei már novemberben elővették a sílécet vagy a snowboardfelszerelést a garázsból, és mindenki tűkön ülve várja az indulást. Azonban manapság nem olyan egyszerű megszervezni és finanszírozni egy családi síutat, mint 30 évvel ezelőtt.

  Számos szempontot kel figyelembe venni, ugyanakkor gondolni kell a gyerekekre és persze magunkra is, így gyakran a méregdrága osztrák vagy francia Alpok mellett tesszük le a voksunkat, pedig van egy hely, amely minden tekintetben verhetetlen, és nem is kell átszelnünk hozzá a fél világot. Donovalyban mindenkinek varázslatos élményben lehet része.

A kicsiknek

  A gyerekeknek nincs tökéletesebb hely a síelés elsajátítására, mint a Donovalyban található Funpark, ami Európa második legnagyobb gyermeksíparkja. A magyar oktatók mellett óriási plüssfigurák segítenek a kicsiknek megtanulni a hóekét, így garantált, hogy minden gyerkőc félelem nélkül vághat neki a világ egyik legizgalmasabb sportjának. A tanulást továbbá 9 gumiszalagos felvonó és egy körhinta is segíti, a nap végén pedig ajándék jár a kis diákoknak. Ráadásként, a Funpark minden délben várja az apróságokat a „Show on Snow” előadásra, ahol játszva tanulhatnak Dodo és Brumik társaságában. Ennél szuperebb élményben egy gyereknek sem lehet része, és az egész napos síovi alatt a szülőknek is bőven lesz idejük a komolyabb pályák meghódítására és a kikapcsolódásra.

A nagyoknak

   Donovalyban nemcsak a gyermekeknek, de a nagyobbaknak is csúcsélményekben lehet részük, hiszen várja őket a Riders park. Azok, akik többre vágynak az egyszerű lesiklásnál, próbára tehetik magukat a vadiúj Freestyle parkban, ahol számos ugrató, korlát, box és egy big air ugrató is várja az igazán haladókat. A profi shaper (formázó) csapat nap mint nap rendbe rakja a pályát, így minden csúszásnál tökéletes állapotban várja a srácokat. A Riders park kitűnő lehet a nagyobb gyerekek számára, hiszen a számos akadály és elem egész napos kihívást nyújt nekik, de ha extrémebb családról van szó, akár mindenki kipróbálhatja a tudásának megfelelő „adrenalinbombát”.

és persze nekünk…

   Hogy miért épp Donovaly?  A gyerekeknél talán csak a felnőttek tudnak jobban szórakozni Donovalyban, hiszen mindenki megtalálhatja a kedvenc pályáját tudásszintjének megfelelően. Ezenkívül számos téli élménnyel is vár minket a PARK SNOW, mint például a korcsolyázás, bobozás, motoros szán vagy éppen paragliding.  Mindezek tetejébe Donovaly nagyon közel van hozzánk, Budapestről akár már 3 óra alatt elérhető, és az árak verhetetlenek. A jól ismert minőséget sokkal olcsóbban megkaphatjuk, mint más síterepen, és a PARK SNOW kártya igénylésével még további számos kedvezményben lehet részünk. Donovaly tökéletes választás pároknak, barátoknak és családoknak egyaránt, hiszen itt mindenki feltöltődhet az év elején.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top