Utazás

Táncolt a nő a repülőn, miután rájött, hogy ő az egyetlen utas – videó

Csak akkor vette észre, hogy rajta kívül nincs másik utas, amikor felszállt a gépre.

A repülőtéri tömeget, a szívást a csomagokkal jól ismerjük, arra pedig csak keveseknek van lehetőségük, hogy kényelmesen, magángéppel utazzanak. Egy amerikai nőnek azonban akkora szerencséje volt, hogy egyedül repült egy menetrend szerinti járaton Bangkokból Koh Samuiba.

Latsamy McAdoo családi látogatásra utazott Thaiföldre. Business osztályra váltott jegyet, így ő szállt fel először. Csak beszállás után lett neki gyanús, hogy a tömeg helyett teljesen üres a repülőgép. Aztán a légiutas-kísérő elmondta neki, hogy ő az egyetlen utas.

Mikor ezt megtudta, még fel is ajánlotta, hogy csak miatta nem is kell felszállniuk. Ám a gépre Koh Samuiban már vártak az utasok, így elindultak.

A nőnek aztán volt ideje kiélvezni a helyzetet: a biztonsági bemutatót csak neki tartották meg, korlátlanul ehetett-ihatott. Több fotót és videót töltött fel a ritka utazásról az Instagramjára. Az egyik felvételen még táncol is a széksorok között:

Volt azonban árnyoldala is annak, hogy ő volt az egyetlen utas a repülőn. Az időjárás miatt voltak rázós részei az útnak, 30 percig köröztek, míg le tudtak szállni, és egyedül ez egyáltalán nem olyan kellemes érzés.

(Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top