nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Táncolt a nő a repülőn, miután rájött, hogy ő az egyetlen utas – videó

Táncolt a nő a repülőn, miután rájött, hogy ő az egyetlen utas – videó

Csak akkor vette észre, hogy rajta kívül nincs másik utas, amikor felszállt a gépre.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

A repülőtéri tömeget, a szívást a csomagokkal jól ismerjük, arra pedig csak keveseknek van lehetőségük, hogy kényelmesen, magángéppel utazzanak. Egy amerikai nőnek azonban akkora szerencséje volt, hogy egyedül repült egy menetrend szerinti járaton Bangkokból Koh Samuiba.

Latsamy McAdoo családi látogatásra utazott Thaiföldre. Business osztályra váltott jegyet, így ő szállt fel először. Csak beszállás után lett neki gyanús, hogy a tömeg helyett teljesen üres a repülőgép. Aztán a légiutas-kísérő elmondta neki, hogy ő az egyetlen utas.

Mikor ezt megtudta, még fel is ajánlotta, hogy csak miatta nem is kell felszállniuk. Ám a gépre Koh Samuiban már vártak az utasok, így elindultak.

A nőnek aztán volt ideje kiélvezni a helyzetet: a biztonsági bemutatót csak neki tartották meg, korlátlanul ehetett-ihatott. Több fotót és videót töltött fel a ritka utazásról az Instagramjára. Az egyik felvételen még táncol is a széksorok között:

View this post on Instagram

Once I was the lone passenger on a @bangkokairways flight from Bangkok to Koh Samui. It was exciting and amusing at first. They turned to face only me when doing the safety briefing, they let me run up and down the aisles, dancing by myself, I was treated to unlimited food and drink for my short flight. But then it started to get bumpy, really bumpy. Next thing I know we were circling the island for an additional 30 minutes trying to land the plane on what should have been an hour long flight. I began to worry that this was some type of Final Destination flight and it was my time to go. Luckily, the pilot was able to land on the island relatively smoothly and now I have a funny Insta-story to share! Enjoy 😉 This video is exclusively managed by T&T Creative Media. For licensing / permission to use please contact licensing@tt-creative.com

A post shared by Latsamy 😻 (@worldsmyoyster) on

Volt azonban árnyoldala is annak, hogy ő volt az egyetlen utas a repülőn. Az időjárás miatt voltak rázós részei az útnak, 30 percig köröztek, míg le tudtak szállni, és egyedül ez egyáltalán nem olyan kellemes érzés.

(Sun)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon