nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Csodaszép fotókon Skócia

Csodaszép fotókon Skócia

Ősi kastélyok, harsogó zöld táj és végtelen romantika – ez mind Skócia.
Avatar
Bors Hanna
f Ajánlom

Skócia tájai igazi misztikus szépséget hordoznak magukban. Az ország nagyon régi történelemmel és lélegzetelállító természeti látványosságokkal van tele. Tájai meglehetősen változatosak: találhatunk itt hegyeket, mocsarakat, tengerparti sziklákat, erdőket és rengeteg partközeli szigetet is.

skocia, fotok

 

Tipp, ha Skóciában jársz: Eilean Donan-kastély: a romantikus külsejű, egykori jakobita erődítményt több ívből álló kőhídon át közelíthetjük meg. A várat az angolok 1719-ben lerombolták, majd a 19. században felújították, jelenleg jakobita kegytárgyakat őriznek falai között.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon