Utazás

Különös dolog történt a parkolóban hagyott autóval a kéthetes nászút alatt

Hetven fontos parkolási bírság várta nászútjáról hazaérve a nőt, aki egy manchesteri parkolótársaságra bízta BMW-jét, mielőtt elutaztak Jamaicába. Az autóval valaki a nászút második napján parkolt tilosban.

A 42 éves Zoe Parr kéthetes nászútra ment Jamaicába új férjével, az utazás előtt BMW-jét egy manchesteri parkolótársaságra bízta. Amikor hazaért, egy 70 fontos parkolási bírság várt rá, a dátum szerint a nászút második napján parkolt valaki tilosban az autóval.

A nő szerint nem csak a fényképes bírság a bizonyíték arra, hogy autóját használták, amíg nászúton volt, de mire hazaértek, a benzintartály is kiürült, a kilométerszámláló pedig 469 mérfölddel többet mutatott, mint amikor a parkolótársaság gondjára bízta a kocsit.

Mum claims 'world's worst' parking firm drove her car 500 MILES while she was on Mexico honeymoon - and even got fine at Asda car park

A FURIOUS mum claims the "world's worst" parking firm drove her car 500 MILES while she was on honeymoon in Mexico - and even landed her with a fine at an Asda car park. Zoe Parr, 42, was shocked to find a £70 fine from the supermarket - despite entrusting her car with a meet and greet parking company as she set off on her trip.

„Beültünk a kocsiba, és egyből kiderült, hogy valami nincs rendben. A hátsó ülés morzsás volt, az üres benzintankra figyelmeztető jelzés pedig világított a műszerfalon, így tudtam, hogy az autót használták” – mondta Zoe.

A nő rendőrségi feljelentést is akart tenni az ügyben, de ott azt mondták neki, nem tudni ki vezette az autót, amikor a parkolási bírságot kapta. A parkolási cég annak ellenére nem adott még értelmes magyarázatot a dologra, hogy a nő már legalább hétszer próbált választ kapni arra, ki és miért használta a kocsiját.

Zoe most teljesen kiszolgáltatottnak érzi magát, mert a rendőrség nem tud semmit tenni a parkolótársaság ellen, a cég pedig nem válaszol érdemben a megkeresésekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top