Utazás

Badár Sándor és Szőke András a főszereplője a rendőrség zseniális videójának

Egyre jobb figyelemfelhívó kisfilmeket készít a rendőrség, ezúttal a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rukkolt elő egy zseniális videóval, amelyben a Halál keresi legújabb áldozatát a figyelmetlen autóvezetők között.

Újabb figyelemfelhívó kampányba kezdett a rendőrség, amihez ezúttal is zseniális kisfilmet készítettek. A baleset-megelőzési kampányfilmben Badár Sándor alakítja a vén Kaszást, aki az út szélén várja, hogy egy autós hibázzon, ő pedig elvehesse az életét.

Az első autóban, amelybe beszáll, mindenki beköti magát, a sofőr telefonálni sem akar, így a Kaszásnak esélye sincs arra, hogy elvégezze feladatát. A második autóban a sofőrt alakító Szőke András minden szabályt megszeg: nem használja a biztonsági övet, kézben tartott telefonnal telefonál, és jóízűt kortyol a demizsonból is. A Kaszás pedig örül, mert nem kell dolgavégezetlenül távoznia.

A „Kaszás” a való életben ugyan nem látható, de mindig ott van velünk a közlekedés során, és mi a szabályok betartásával tudunk tenni ellene – írja a police.hu-n a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset-megelőzési kisfilm mellé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top