Utazás

3 kirándulóhely, amely télen is csodás

Ne hátráltassanak a mínuszok, a közelgő télen is szervezzetek szuper kirándulós napokat! Adunk 3 tippet, hova érdemes menni!

1. Börzsöny

A Duna–Ipoly Nemzeti Park területén található Nagy-Hideg-hegy a Börzsöny harmadik legmagasabb hegycsúcsa, 864 méteres magasságával télen is népszerű kirándulóhely, amely Királyrétről indulva több túraútvonalon keresztül is megközelíthető.

teli kirándulóhely, borzsony

Fotó: nagyhideghegy.hu

2. Kékestető

A Kékestetőn kevésbé a szánkózásé vagy a korcsolyázásé, mint inkább a síelésé és a túrázóké a főszerep télvíz idején. A kékestetői adótorony az év minden napján látogatható, ráadásul tetejéről csodaszép kilátás nyílik a téli tájra.

3. Normafa

Ha budapesti vagy, és nincs időd vagy lehetőséged vidékre menni, hogy igazán szép téli tájat láss, akkor irány Normafa! Normafa egyébként rendkívül kedvelt kirándulóhely egész évben, ahol a 477 méter magas Szabadság-hegyre érdemes felsétálni, mert gyönyörű kilátás nyílik róla a tájra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top