nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Szénné égetve kapta vissza a bőröndjét a Ryanair egyik utasa

Szénné égetve kapta vissza a bőröndjét a Ryanair egyik utasa

A francia lány semmilyen kártérítést nem kapott, miután cafatokban kapta kézhez a feladott kézipoggyászát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Debbie Jean Boreaux-ból utazott Londonba egy hosszú hétvégére a Ryanairrel, a nyaralása azonban teljesen tönkrement, hála a diszkont légitársaság új poggyászszabályzatának. Az új szabályok értelmében a francia lánynak fel kellett adnia a kézipoggyászát (egy kis méretű bőröndöt), amit aztán cafatokban kapott vissza a futószalagról.

A londoni Stansted reptéren 30 perccel többet várt a csomagjára, mint a többi utas, hogy aztán szembesüljön a károkkal. A 22 éves lány egyből jelentette a kárt, a Ryanair dolgozói azonban a legkisebb mértékben sem bizonyultak segítőkésznek. Sőt, mikor a visszaúton megkérte, had tartsa a történtek után magánál a csomagját, durván elutasították.

Hogy mi történt a lány bőröndjével, arról csak találgatni lehet. Az ilyen eseteket elvileg az elsőbbségi jegy megvásárlásával lehet kikerülni, ám kérdés, hogy ha előbb-utóbb mindenki beruház a priority beszállására, akkor minek alapján fognak szelektálni a csomagok között.

unilad

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon