Utazás

Négyéves fia útlevelével utazott Lengyelországba a brit apa, aztán felháborodott

Éppen a 2001. szeptember 11-i terrortámadás évfordulóján sikerült a saját négyéves fia útlevelével repülőre szállnia egy angol férfinak.

Matthew Sutton véletlenül a kisfia útlevelét vette magához, mikor Lengyelországba indult egy WizzAir-géppel, de ha már így járt, megpróbált felszállni a gépre. Gond nélkül sikerült neki. Lengyelországba aztán már nem engedték be, szükség volt a jogosítványa felmutatására és arra, hogy a lánya küldjön neki egy fotót az útleveléről, amit aztán bemutatott a lengyel határőröknek.

Sutton helyében én csöndben maradtam volna, és örültem volna a sikeres megérkezésnek, ő viszont oda nyilatkozott, hogy fel van háborodva az ellenőrzés hiányán, ami különösen 9/11 évfordulóján lepte meg. 150 eurót fizetett, hogy villámgyorsan kiküldjék neki a saját útlevelét, így visszafelé már azzal utazhatott. A WizzAirnél vizsgálatot indítottak, hogy ki lehetett a figyelmetlen munkatárs. (Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top