nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Több száz turistát evakuáltak egy egyiptomi hotelből egy házaspár rejtélyes halála után

Több száz turistát evakuáltak egy egyiptomi hotelből egy házaspár rejtélyes halála után

Két rejtélyes haláleset után minden vendégét kimenekítette egy egyiptomi szállodából a brit utazási iroda. Szerintük csak elővigyázatosságról van szó.
NLCafé
f Ajánlom

Eddig csak kérdőjelek vannak a brit nyugdíjas házaspár, a 69 éves lancashire-i John Cooper és 63 éves felesége, Susan halála ügyében, akik egyiptomi nyaralásuk alatt vesztették életüket.

A BBC beszámolója szerint a rejtélyes körülmények között történt halálesetek miatt az utazást szervező cég minden kuncsaftját kimenekítette a hurghadai hotelből, ahol a házaspár is megszállt.

Rejtélyes az egyiptomi haláleset

A Thomas Cook nevű utazásszervező összesen 301 vendéget költöztetett ki a hotelből a történtek miatt. Állítólag csak elővigyázatosságból döntöttek így, pontosabbat állításuk szerint ők sem tudnak.

Az evakuált vendégeknek a hazautat is felajánlotta a cég, akik pedig a napokban érkeztek volna a hotelbe, azoknak más szállodát kínál fel az utazásszervező.

A BBC megemlíti, hogy a Steigenberger Aqua Magic hotelt legutóbb a múlt hónapban vizsgálták át, akkor mindent rendben találtak, 96 százalékos értékelést kapott az ellenőrzés lezárulta után.

Megosztás Facebookon