nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Hatan meghaltak, de a magyarok megúszták a spanyol mólóbalesetet

Hatan meghaltak, de a magyarok megúszták a spanyol mólóbalesetet

A magyar sportolók éppen kimentek vécére, amikor leszakadt a nézőtér. Perceken múlt, hogy nem szenvedtek akár halálos balesetet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mint arról beszámoltunk, vasárnap éjszaka a tengerbe omlott a fából ácsolt nézőtér egy fesztiválon a spanyolországi Vigóban. A mólón több száz ember volt, rengetegen megsérültek, hatan meghaltak a balesetben.

Magyarok is voltak az extrém sportok versenyén, az O Marisquino Sport- és Zenei Fesztiválon, és csak a szerencséjüknek köszönhetik, hogy élve megúszták a balesetet.

Ahogy vége volt a versenyeknek, néhányan a szállodába mentünk. Egy-két társunk viszont ott maradt bulizni a mólón

– mesélte Város Viktória, a magyar küldöttség egyik szervezője a Borsnak.

Nagyjából éjfél körül vették észre, hogy megtelik a tér szirénázó autókkal. Miután megtudták, hogy beszakadt a móló, pánikba estek, mert az egyik magyar gördeszkást nem érték el.

A deszkás annak köszönheti az életét, hogy a koncert felénél kiment a mosdóba. Amikor visszaindult a mólóra, vérző, sérült emberek jöttek vele szembe kiabálva, kétségbeesetten. Volt, akit vittek, mert eltört a lába. Ha a deszkás nem megy ki a mosdóba, ő is bezuhant volna a tengerbe.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon