nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Botrányos késés: 6 és fél óra volt az út a Budapest-Szombathely vonalon

Botrányos késés: 6 és fél óra volt az út a Budapest-Szombathely vonalon

Az egyik utas elmondása szerint a MÁV elnézést sem kért a tetemes késésért.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az eredeti két és fél óra helyett 6 és fél óráig tartott az út a Budapest-Szombathely vonalon, 4 órát késett a Répce InterCity – számolt be a nyugat.hu

A lap megkérdezte a MÁV-ot is a késésekről. Válaszuk szerint Tatabányán meghibásodott és egy időre teljesen leállt a biztosítóberendezés, emiatt nehéz, illetve lehetetlen volt a váltók átállítása, így a Budapest-Győr vonalon közlekedő vonatok menetideje 60-120 perccel meghosszabbodott.

A vasúttársaság szerint az utazóközönséget a fedélzeti, illetve az állomási hangos utastájékoztatási eszközökön keresztül tájékoztatták az aktuális helyzetről.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon