nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Irigylésre méltó a reptéri poggyászok kezelése Japánban

Irigylésre méltó a reptéri poggyászok kezelése Japánban

Ha nem lenne róla videós bizonyíték, valószínűleg el sem hinnénk, hogy létezik olyan finom, precíz bánásmód, amelyben a poggyászokat részesítik a japán reptéren.
Szántó Eszter
Szántó Eszter
f Ajánlom

Mivel az ország büszke a vendégszeretetére, ez számukra azt jelenti, hogy a tiszteletet és az udvariasságot nemcsak az utazóknak, hanem azok bőröndjeinek is meg kell adni. Egy brazil YouTube-felhasználó, Nihongo Wakaranai feltöltött egy rövid videót egy Japánban éppen leszállt repülőről.

Jól látszik az ablakon át, hogy már ott várakozik a poggyászkezelő személyzet, majd a futószalagon megérkező csomagokat szinte a legszelídebb finomsággal, fehér kesztyűben emelik le és küldik tovább. Ezzel élesen szemben áll a kevésbé figyelemre méltó, brazil reptéri csomagkezelés, melyről Wakaranai szintén videót készített. Ott nincs óvatoskodás és a csomagok finom csúsztatása, helyette viszont határozott dobálózás, rengeteg.

Sora News24

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon