nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Nyitott ajtóval száguldott a székesfehérvári vonat

Nyitott ajtóval száguldott a székesfehérvári vonat

Most az egyik átjáró ajtó volt nyitva, miközben a járat egyes szakaszokon több mint százzal robogott. Állítólag a kalauz indulás előtt bezárta az ajtót.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nyitott ajtóval közlekedett egy vonat a Déli pályaudvar és Székesfehérvár között. Bár a vonaton kevesen utaztak, és az ajtónál nem állt senki, ilyen esetben könnyen baj történhet – számolt be a Tények.

Az utas által rögzített videón az látszik, hogy a vonat első kocsijának az elválasztó ajtaja van nyitva, amely közvetlenül a mozdony mögött volt.

A szerelvény több mint 10 percig robogott nyitott ajtóval, volt olyan szakasz, amikor több mint százzal ment a vonat.

A MÁV az eset kapcsán azt közölte: indulás előtt a jegyvizsgálónak kell ellenőriznie, hogy zárva vannak-e az ajtók. Ezt most is megtette a kalauz, és mindent rendben talált. Csak akkor vette észre a nyitott homlokajtót, amikor a jegyeket ellenőrizte, ezért újra bezárta az átjárót.

A vasúttársaság kivizsgálja, hogy miért nyílt ki az átjáró.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon