Utazás

Megint káosz volt a Ryanair miatt Ferihegyen

Szombaton és vasárnap három Budapestről induló járatát törölte a fapados légitársaság. Állítólag a kritikus időjárás volt az ok, az utasok viszont semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptak, teljes volt a káosz.

Törölte a Budapestről induló római és londoni járatát szombaton a Ryanair, és vasárnap reggel sem indult a London Standstedre tartó gép – írja a Hvg.hu.

Az egyik olvasójuk arról számolt be, rengeteg ideges és síró ember volt a ferihegyi repülőtéren, teljes volt a fejetlenség.

Állítólag a fapados légitársaság semmilyen előzetes tájékoztatást nem adott a törlésekről, csak a gép menetrend szerint indulása után közölték, hogy törölték. A 13.15-ös járatról csak 14 órakor derült ki, hogy nem fog elindulni.

Az utasoknak semmilyen pótlást nem biztosítottak, és nem is derült ki számukra, mit lehet tenni ilyenkor. Egyedül annyi történt, hogy valószínűleg egy Celebinek dolgozó alkalmazott a jogaikat tartalmazó papírokat osztogatott. A Ryanair standjánál hosszú sor kígyózott, amit sokan nem vártak ki.

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója megerősítette a járattörlés hírét. A reptérrel a Ryanair azt közölte, hogy a londoni Standsted reptéren uralkodó kritikus időjárás volt a törlés oka.

Mivel a Standsted repülőtér a légitársaság bázisa, ez az eset okozhatta a többi járat késését és törlését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top