nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
A földre pisilt az egyik utas a Wizz Air varsói járatán

A földre pisilt az egyik utas a Wizz Air varsói járatán

A nő állítása szerint nem bírta tovább, a vécét pedig a felszállás előtt nem használhatták. Az esetről videó is készült.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A földre pisilt az egyik utas a Wizz Air egyik, Londonból Varsóba tartó járatán.

Az esetről felvétel is készült. Ezen jól látszik, ahogyan a nő a pilótafülke előtti részen guggol a földön, alatta egy hatalmas tócsa, a lábánál papír-zsebkendők. A nő a felvételen éppen egy barátjának panaszolja telefonon, hogy nem engedték ki a vécére, és éppen most jön érte a rendőrség.

A brit The Sun úgy tudja, a repülőgépet éppen tankolták a felszállás előtt, ez idő alatt pedig az utasok nem használhatták a mellékhelyiséget.

A felvételen az is hallatszik, ahogyan valaki – talán a személyzet egyik tagja – undorítónak nevezi a nőt, mire ő azonnal védekezni kezd, mondván, hogy ő kérte, de nem engedték ki a vécére.

Azt egyelőre nem tudni, mi történt, miután a nőért megérkeztek a rendőrök. A Wizz Air egyik szóvivője az esettel kapcsolatban annyit közölt, hogy a szabályszegő utas viselkedését jelentették az illetékes hatóságoknál.

A videót erre a linkre kattintva tudod megnézni!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon