Utazás

Egy esküvőt is tönkretehet a reptéri poggyászbotrány

Itthon maradt a menyasszonyi ruha.

Házasodni készülő pár is van a Kanári-szigetekre csomagok nélkül elindult Ryanair-repülőgép közel 200 utasa között, nekik az esküvőjüket fenyegeti a jókora reptéri baki – írja a Blikk.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a járat jelentős késéssel indult a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, mert nem működött a csomagszállító szalag, a Las Palmas-i landolás után pedig valóságos rémálomba fordult a magyarok nyaralása, ugyanis kiderült, hogy a pilóta nem várta meg a poggyászok bepakolását, így az utasok holmi nélkül maradtak. A Blikk által megszólaltatott pár különösen nagy gondban van, miután a nyaralás alatt, egész pontosan holnap akartak házasságot kötni, és a nő menyasszonyi ruháját is Magyarországon hagyta a gép. A nyolcéves gyermekével vakációzó család tagjai most abban reménykednek, hogy az ígéreteknek megfelelően holnapra utánuk küldik a csomagjaikat, és legalább az esküvőt sikerül zökkenőmentesen megtartani.

„Próbálunk kikapcsolódni, pihenni, viszont az esküvőnk közeledtével egyre feszültebb vagyok – idézi a lap a menyasszonyt. – Lelkileg nagyon megvisel az egész, de próbálunk pozitívak maradni. A szállodába érkezésünkkor éppen meg tudtunk vacsorázni, majd másnap reggel vásárlással indítottuk a napot. Tisztálkodási szereket, fényvédőket, strandfelszerelést, fürdőruhákat, papucsokat és még jó pár dolgot be kellett szereznünk. Az ott maradt bőröndben számomra igen fontos, egyben értékes, gyönyörű Swarovski kristállyal díszített menyasszonyi ruha, Galvan gép, búvárszemüvegek, napszemüveg és minőségi sminkek vannak. Csak annyit szeretnék, ha szerdára itt lenne!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top