Utazás

Beyoncé és Jay-Z tartja a Louvre legújabb tárlatvezetését

A sztárpárral személyesen nem lehet találkozni, legújabb klipjük helyszíneit viszont végig bejárhatjuk a Louvre új túráján.

Ha valakihez eddig még nem jutott volna el a Louvre, se a Mona Lisa híre, Beyoncé és Jay-Z Aps**t című klipje után már nekik sem kell bemutatni őket. A sztárpár ugyanis Párizs világhírű múzeumában forgatta a klipet, amelyben nagy szerephez jutottak a legünnepeltebb műalkotások is.

Kép forrása: YouTube

A Louvre pedig egy okos marketinghúzással úgy döntött, meglovagolja a klip népszerűségét. Legújabb audio-guide-dal vezérelt, 90 perces túrájukon végigkalauzolnak a videóklipben látott helyszíneken, érintve a szamothrakéi Nikét, a Mona Lisát, Veronese Kánai menyegzőjét és a milói Vénuszt. Aki csak Beyoncé és Jay-Z hatására választotta a Louvre-ot, különösen jól jár, hiszen egyébként elég nehéz lenne tájékozódni a múzeum 60 ezer négyzetméteres területén, a 35 ezer műalkotás között.

abc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top