Utazás

Magyarország első és legnagyobb üdülőparkja a Villapark Várgesztes baba-, gyermek- és családbarát szolgáltatásokkal.

Távol a nagyvárosi zajtól, mégis élettel teli, természetes környezetben, a Vértes szépséges vonulatainál fekszik a családi házas üdülőpark jelleget és a wellness szállodai jellemzőket egyesítő Villapark Várgesztes. 25 hektáron 125 különálló ház, kétféle tágas háztípussal, beltéri medencékkel, kültéri stranddal kínál kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak, az aktív és a passzív pihenést kedvelőknek.

 Akár egy saját nyaraló wellness-szel. Egyediség a saját belső medencével (22 négyzetméter), szaunával, jacuzzival rendelkező AQUA Plus és AQUA Deluxe villáink, melyek privát élményfürdőt nyújtanak a családnak. A Villapark területén a wellness-szolgáltatásokon túl sportpályák, játszóterek és gazdag animációs programok garantálják, hogy aki a Villaparkba jön jól is érezze magát és visszatérjen. A parkon kívül változatos túraútvonalak várják a túrázni, hegyi biciklizni vágyókat.  A Gesztesi vár vagy Majkon a Kamalduli Kolostor és a Bányászati Múzeum a Villaparkból egy kiadós sétával elérhetőek.

A Villapark igazán családbarát. Itt minden a család és a gyerekek körül forog! A gyerekek szállása és éttermi ellátása ingyenes egészen 14,99 éves korig! A babával érkező családokat a babaeszközökkel jól felszerelt bababarát házak fogadják, a nagyobbacska gyerekeket pedig a kalóz vagy dzsungel tematikával berendezett 35 négyzetméteres játszószobás gyerekbarát házak. A házak mérete ideális 2 vagy akár 3 család együttes üdülésére, ezért egyre többen ismerik fel, hogy 2 baráti család 8 fővel pont kitölti a ház kapacitását, ami 12 főre kibővíthető. Egyre jellemzőbb a 3 generációs vendégkör is, amikor a nagyszülők együtt jönnek a szülőkkel és unokákkal – így töltve meg a házat.

5 ok tehát, hogy miért a Villapark

  1. Az én házam, az én váram – különálló házak kerttel, wellness-szel
  2. Sok jó ember itt nagy helyen elfér – 8-10 fős teljes társaságok lehetnek együtt kényelmesen
  3. Biztonságos üdülőpark – zárt, őrzött terület, ahol el lehet engedni a gyerekeket játszani, biciklizni, rollizni….
  4. Telis-tele programmal – animációs programok, medencék csúszdákkal, nyáron mindennap, reggeltől estig animáció (lovaglás, quadozás, sportolás, táncolás….)
  5. Egy ugrás az erdő – egy lépés, és közvetlenül a túraútvonalakhoz csatlakozhat, látnivalók pedig bőséggel, elérhető távolságban.

Irány a Villapark!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top