Utazás

A fél világot átutazta az imádott kamaszlány kedvéért, hogy aztán a lány anyja lelője

Egy virginiai kórház intenzív osztályán ápolják a 25 éves, új-zélandi Troy George Skinnert, miután lelőtte őt annak a lánynak az anyja, akivel az interneten ismerkedett meg.

Skinner egy videójátékosok által kedvelt fórumon ismerkedett meg a 14 éves lánnyal, akinek hevesen udvarolni kezdett. A lány egy idő után meg akarta szakítani vele a kapcsolatot, mire a férfi repülőre szállt, és Amerikába, a virginiai Goochlandbe utazott.

Amikor kopogtatott a lány szüleinek házánál, a lány anyja el akarta küldeni őt. Skinner nem állt odébb, hanem egy díszkővel kezdett el dörömbölni az ajtón. A nő ekkor felhívta a férjét, aki azt tanácsolta neki, keresse meg és használja a családi lőfegyvert. A nő így is tett: amikor Skinner betörte a bejárati ajtó üvegét, kétszer rálőtt a férfira. Az egyik lövedék el is találta a férfit, a nyakába fúródott, és életveszélyesen megsebesítette.

Troy George Skinner (Forrás: Goochland County Sheriff)

Később derült ki, hogy Skinnernél kés és ragasztószalag is volt. A férfi sérülése a Daily Mail híre szerint nem életveszélyes, az ügyben az FBI vette át a nyomozást. (via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top