Utazás

267-tel száguldott az autópályán a 23 éves sofőr

A 23 éves férfi úgy érzi, senkit sem veszélyeztetett.

267 km/h-s sebességgel száguldott McLaren 720S-ével egy francia autópályán a brit Aaron Munro. A 23 éves férfi és további 14 sportautós a Londonból indult, Bécsbe tartó Modball rallyn vett részt, amikor elkapták. Egy másik brit sofőr 265-tel repesztett Ferrarijával, míg egy harmadik társukat, szintén egy McLaren kormánya mögött 204 km/h-val meszelték le a rendőrök.

Munro és három másik társa jogosítványát azonnal elkobozták, emellett négy további résztvevővel együtt fejenként 750 eurós, vagyis mintegy 245 ezer forintos pénzbírságot szabtak ki rájuk.

Aaron Munro (Forrás: Facebook)

Munro nem ért egyet a büntetéssel, úgy érzi, a rendőrség csapdát állított nekik. Azt mondja, a sportkocsikból álló konvoj egy nyílt útszakaszon haladt, ahol nem volt forgalom, így senki életét nem veszélyeztették. Hozzátette, hogy senkit sem akar arra biztatni, hogy ész nélkül vezessen olyan helyen, ahol nagy a forgalom, és gyalogosok is járnak, de itt nem volt szó ilyesmiről.

Daly Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top