Utazás

Foci-vb 2018: Munkát kapott Kazanyban egy brit szurkoló

Új munkát szerzett magának egy angol szurkoló, miután kitwittelte, hogy szívesen dolgozna a kazanyi turisztikai központban.

A jelek szerint új állása van az angol Justin Walley-nek, aki Twitteren kért és kapott munkát a kazanyi turisztikai hivataltól, miután megtekintett egy mérkőzést az oroszországi labdarúgó-világbajnokság helyszínén.

„Van esélyem arra, hogy a világbajnokság után Kazanyban maradjak, és munkát kapjak a város turisztikai hivatalában?” – tette fel a kérdést Twitteren az angol Justin Walley, miután Kazanyban megnézte az Irán–Spanyolország selejtező mérkőzést.

Walley amúgy nagy focirajongó, az oroszországi a hatodik világbajnokság, amelyiken részt vesz, de kétszer volt már a Copa Americán is, emellett jelenleg edzőként Zimbabwéban dolgozik.

Az UNESCO kulturális világörökségi jegyzékén szereplő kazanyi kreml előtti feliratnál fényképezkedik egy turista 2018. június 21-én – MTI/AP/Frank Augstein 

A Nemzeti Sport úgy tudja, a britet meghívta a turizmusért felelős helyi bizottság vezetője, aki szerint „a szenvedélyes és szorgalmas embereknek mindig akad munka”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top