Utazás

Nevetséges indok miatt nem tudták használni Ryanair-ajándékutalványukat

Amikor egy brit pár be akarta váltani a fiuktól kapott 100 fontos ajándékutalványt, a légitársaság nevetséges indokkal utasította vissza kérésüket.

Kathryn és Richard Bolton egy 100 fontos Ryanair-ajándékutalványt kaptak fiuktól karácsonyra, amelyet spanyolországi nyaralásukhoz akartak volna beváltani. Alaposan meglepődtek azonban a nevetséges indokon, amivel a légitársaság visszautasította kérésüket.

Többkörös telefonos egyeztetés után az derült ki, hogy az utalvány „DearMumDad” (azaz KedvesAnyaApa) névre lett kiállítva, és nem ez a név szerepel az utasok útlevelében. A kedvezmény pedig csak saját névre használható fel.

A pár hiába érvelt a telefonos ügyintézőnek azzal, hogy ez nem név, hanem csak egy megszólítás, amit a fiuk használt, sokáig úgy tűnt, hogy nem fogják tudni megoldani a problémát. Ám amikor Kathrynék a nyilvánossághoz fordultak, a légitársaság vezetése hirtelen hajlandó lett felül vizsgálni az ügyet, és végül sikerült átírni az utalványon szereplő nevet. 

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top