Utazás

5 borzalmas giccs, ami Harry és Meghan esküvőjére készült

London már hetekkel a hercegi esküvő előtt lázban égett, és rengeteg turistát vártak az eseményre. Így hát természetes, hogy a szuvenírüzletek is felkészültek a royal weddingre, vagyis Harry herceg és Meghan Markle királyi esküvőjére – nem is akárhogy.

Egy-egy utazáson mindig elhűlve tapasztalhatjuk, milyen marhaságokat akarnak rásózni a turistákra, természetesen borsos áron. A londoni üzletek most Harry herceg és Meghan Markle képével díszített haszontalan holmikkal vannak tele. Ezek közül mutatunk egy válogatást, avagy hogyan került a Big Ben és a királynő helyére az ifjú pár arcmása.

Harry herceg és Meghan Markle esküvői csecsebecséi

5. helyezett – Klasszikus választás: a bögre

Ha nincs ötletünk, milyen ajándékot vegyünk valakinek, akkor általában marad a bögre. Lassan elmondhatjuk, amelyik eseményről nem készült bögre, az meg sem történt… Vajon mit gondolnak majd a régészek ezer év múlva, amikor kiásnak valahonnan egy raklapnyi Harry-Meghan bögrét? Arra gondolnak, hogy ajándéktárgyak voltak, vagy hogy az esküvőn mérték ebben a finom angol teát? Angolosan mondhatnánk: ez igazi must have!

Királyi esküvő giccsparádé: Harry herceg és Meghan Markle (fotó: NLCafé)

4. helyezett – Csak angolosan!

Természetesen elmaradhatatlan egy teáskészlet. Ha már bögrénk van, legyen teáskészletünk is. Nincs is ezzel semmi baj. De mi valahogy nem tudjuk elképzelni, hogy a hercegi pár mosolyog ránk az uzsonnaasztalról. Velünk van a baj? Mondjuk, ha annak idején megvettük a Vilmos és Katalin, vagy az Erzsébet királynő arcmásával díszített porcelánt, akkor ez passzol a családi porcelánok közé.

Királyi esküvő giccsparádé: Harry herceg és Meghan Markle (fotó: NLCafé)

3. helyezett – Egy kis kavarás

Na jó, akinek a bögre és a teáskanna nem volt elég, annak itt a kiegészítés, hiszen minden apró részletnek stimmelnie kell: ha a Harry-Meghan bögrénkbe töltöttünk teát a Harry-Meghan kannánkból, akkor nem kavarhatjuk meg mással, csak egy Harry-Meghan kiskanállal, ebben ugye egyetértünk? Mondjuk, az felháborító, hogy sehol sem lehet találni Harry-Meghan kockacukrot. Ezt a piaci rést még valakinek be kellene tömnie. Jó üzlet lehet, ki vág bele? (Teafűvel és teástálcával nem érdemes próbálkozni, az már van)

Királyi esküvő giccsparádé: Harry herceg és Meghan Markle (fotó: NLCafé)

2. helyezett – Egy kis szerepjáték

Az ezüstérmes helyre kerül a Meghan arcképével díszített papírmaszk. Nem tudjuk ez pontosan mire jó. Valószínűleg arra, hogy így mindenki eljátszhatja otthon az esküvőt. Vagy mást. Esetleg újra lehet forgatni házilag a Meghan bevállalósabb filmes jeleneteit. Aki ettől érzi hercegnőnek magát, az mindenképpen vegyen ebből!

Királyi esküvő giccsparádé: Harry herceg és Meghan Markle (fotó: NLCafé)

1. helyezett – Töröld beléjük a piszkos kezed!

A győztes nálunk a Harry-Meghan konyharuha. Van annak valami diszkrét bája, hogy mosogatás után, vagy miután eltörölgetünk egy zsíros serpenyőt, a kezünket beletörölhetjük a hercegi pár arcképébe. Ez a társadalmi feszültséglevezetés szempontjából sem utolsó lehetőség, valljuk be. A munkásosztály boldogan él majd ezzel a lehetőséggel, vagy nem. Hogy mennyire ízléses dolog ez az egész, az már más kérdés.

Királyi esküvő giccsparádé: Harry herceg és Meghan Markle (fotó: NLCafé)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top