Utazás

Szellem jelent meg a családi fotón

Kísérteties alak került a családi csoportképre.

Rhynnice Trelfa még 2011-ben piknikezett családjával és barátaival a manchesteri Dovestones Nemzeti Parkban amit fotón is megörökítettek. Évekkel később a nő elképesztő felfedezést tett, egy senkihez sem tartozó kézfejet talált a képen.

Nos, ismerjük ezeket a történeteket, általában a különböző reklámplakátokon lehet kiszúrni ehhez hasonló Photoshop bakikat. De Trelfa semmivel sem tudta megmagyarázni a különös jelenséget, ezért felkeresett egy paranormális szakértőt, hogy segítsen megoldani a rejtélyt.

Forrás: Caters News Agency

„Megmagyarázhatatlan érzés kerített hatalmába, amikor megpillantottam a kezet. Az egész testem összerándult, elkezdtem sírni, a torkomban csomók voltak, rettegtem. Tudtam, hogy senki sem tartózkodott mögöttünk. Ráadásul egy néhány pillanattal később készített fotón már nyoma sem volt a kézfejnek” – mondta Trelfa.

A nő szerint a legfélelmetesebb az egészben az volt, hogy a kéz a felé a férfi felé mutatott, aki néhány évvel később elhunyt. 

Trelfa nem hagyott fel a nyomozással, és kiderítette, hogy a helyszínnek, ahol a kép készült, sötét és halálos története van, hosszú listáját találta a tragikus eseményeknek, amelyek itt történtek. A nő meg van arról győződve, hogy paranormális jelenség lehet a dologban, talán egy halott családtaggal való kapcsolatot akar jelezni.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top