Utazás

Lecserél 200 autót közösségi flottájából a MOL

Eddig nem volt rá szükség, így nem is foglalkozott senki azzal, hogy a közösségi autózás piacára belépő MOL autóflottájának benzines autóiban nincs klíma. Most a cég azt ígérte, légkondis példányokra cseréli a kisautókat.

Háromszáz autóval indította el néhány hónapja közösségi autóbérlési szolgáltatását a MOL, a flotta 100 elektromos és 200 benzines autóból áll. A kocsik nemcsak az erőforrásukban különböznek, hanem felszereltségükben is: a benzinesekben nincsen légkondi.

Nincs klíma 200 darab benzines MOL Limóban – MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Pénzcentrum feltette a kérdést a MOL-nak, hogy miért alakult ez így, mire azt a választ kapták, hogy a MOL Limo 200 benzines autójában azért nincs légkondi, mert rövid, városi közlekedésre tervezték őket. A válasz értelmezhetetlen, hiszen az elektromos példányok is pont ugyanerre a célra készültek, azokban mégis van klíma.

Hozzátették azt is, hogy folyamatosan figyelik az ügyfelek visszajelzéseit, így május közepétől lecserélik a nem légkondis autókat új, légkondicionált Volkswagen up!-okra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top