Utazás

Nagyon kiszúrt a légitársaság a rákos kisfiúval

Nem tartja humánusnak a repülőjárat eljárását a rákos fiú édesanyja.

Talia Tallman és családja Floridából utazott Los Angelesbe, mivel az egyik gyermekét ott kezelték  rákos megbetegedéssel. A kisfiú előtte nem sokkal esett át egy műtéten, amiatt kellett kontrollra mennie.

Miután a család megérkezett a Fort Lauderdale-Hollywood repülőtérre, még két órájuk volt a beszállásig. Ám a becsekkolás után új kapuhoz irányították őket, ami sokkal messzebb volt a biztonsági ellenőrző ponttól, mint az eredeti.

Tallman szerint az anyja 8:50-kor érkezett a kapuhoz, és tájékoztatta a személyzetet arról, hogy a család többi tagja is hamarosan megérkezik. Erre csak annyit reagáltak, hogy erre fél percük van. Mikor Tallman anyja néhány lépéssel arrébb ment, hogy ellenőrizze a családját, a kapuk becsukódtak.

Tallmannék nagyon megijedtek, hogy lekésik a repülőt úgy, hogy csomagjuk már rajta volt, amely fiuk gyógyszereit is tartalmazta. Tallman férje megragadta a zárt ajtót, és kiabálni kezdett, hogy valaki kinyissa.

„Azt mondták nekünk, hogy miután 15 perccel a felszállás előtt nem érkeztünk értünk oda a kapunkhoz, a repülőt sem tudtuk volna elérni” – mondja Tallman.

Az incidens után Tallman a Facebookon is posztolta az esetet, amire sokan támogatóan, a légitársaságot undorítónak és durvának nevezve reagáltak.

A Spirit Airlines közleményben reagált:

Bár sajnáljuk az utas és családja kellemetlenségét, a feljegyzések azt mutatják, hogy a járat lezárásakor nem voltak jelen a kapunál. Csapatunk minden erőfeszítést megtett annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül tartsa a repülést. Végül a járatnak fel kellett szállnia, hogy időben érkezhessen meg.

Szerencsére Tallmanék nem sokkal későbbre kaptak új időpontot az orvosnál, a Spirit Airlines  pedig öt darab 50 dolláros utazási utalványt adott nekik kárpótlásul. Bár elismeri, hogy az utolsó pillanatban érkeztek a kapukhoz, és megérti a repülőtéri protokollt, Tallman azt mondja, hogy az eljárás akkor sem volt humánus egyáltalán.

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top