Utazás

Ürülékbe ült a 23-as buszon, de senki nem foglalkozott vele

Egy utas csak leszálláskor vette észre, hogy durva dolgokba ült bele a budapesti buszon. Hiába szólt a sofőrnek és az ügyfélszolgálatnak, semmi sem történt.

Igencsak rosszul indult a budapesti Balázs napja. Az egyik fővárosi buszon egy korábbi utas tulajdonképpen az ülésre ürített mindent, ő pedig beleült, mert nem vette észre – írja a BKV-figyelő.

Balázs azt írta a blognak, hogy az eset március 7-én történt a 23-as buszon.

A leszálláskor vettem észre, hogy a nadrágom és a kabátom is oltári büdös: kiderült, hogy a szék, amin ültem, csupa átázott szar és húgy egy előző utastárs jóvoltából.

Munkába indult aznap reggel, de mivel így nem mehetett dolgozni, hazament átöltözni. Leszálláskor szólt a sofőrnek a problémáról, de a buszvezető annyival intézte el a dolgot, hogy nem az ő dolga, majd az ajtót is rácsukta.

Ezért felhívta a BKK ügyfélszolgálatát, hogy minél hamarabb intézkedjenek, nehogy mások is hozzá hasonlóan járjanak. Az ügyintéző biztosította arról, hogy intézkedni fognak.

Ehhez képest 10 órakor és 11.51-kor a BKK Futár szerint ugyanaz mocskos busz (a rendszám alapján) még mindig forgalomban volt – írta a pórul járt utas.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top