nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Komplett konyhát rendezett be a kocsija csomagtartójában egy férfi – videó

Komplett konyhát rendezett be a kocsija csomagtartójában egy férfi – videó

De nem ám egy lakókocsiról, vagy egy pick-upról van szó: a férfi az apró elektromos autójának a hátuljába építette be a konyhát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy lakóautó vagy egy miniház praktikus berendezése is csodálatra méltó dolgok, de az igazi nagy truváj az, amit ez a férfi művelt. Ő ugyanis az apró, maximum kétszemélyes elektronikus autójának a csomagtartóját szerelte fel komplett konyhával.

A kocsi hátuljába egy ember is csak összekuporodva fér bele, ennek a férfinek (aki fogadjunk, hogy nagy kempingező) mégis sikerült egy hűtővel, mosogatóval, főzőlappal, sőt, munkalappal ellátott konyhát belepaszíroznia. Így akár egy komplett vacsorát is megfőzhet az ember, legyen bárhol a természet közepén.

Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon