nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Óriási botrányt okozott egy turistanő a pénisz alakú, szent kőnél

Óriási botrányt okozott egy turistanő a pénisz alakú, szent kőnél

Dühöt váltott ki a pénisz alakú kőzethez magát meztelenül odadörzsölő nő.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy turista felháborította a helyi lakosokat Thaiföld egyik szigetén, miután meztelenül táncolt és dörzsölte oda magát egy pénisz formájú, mitikus kőzethez. A nő az egyik pillanatban még rövidnadrágban volt, a másikban már egy szempillantás alatt levette azt, majd riszálni kezdte magát. A dühös lakosok szerint megszentségtelenítette a számukra különleges erővel bíró sziklát, így feljelentették, és arra várnak, hogy a zsaruk megtalálják a nőt, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjen.

Taşa bakış.

MST (@murattuban) által megosztott bejegyzés,

A Hin Ta szikla a sziget egyik legjelentősebb turisztikai látványossága, a nála kisebb Hin Yai szikla közelében található. Az első férfi nemi szervre, míg a második egy nőre hasonlít, nem véletlenül. A legenda szerint egy idős házaspár hajózott a szigetre, hogy házasságot javasoljon fiuk számára, de a hajójuk egy nagy viharban megrepedt és elvesztették a benne tárolt hozományukat. Félve a szégyentől, a pár a tengerbe ugrott, majd két férfi és egy női kőzet alakjában születtek újjá.

Дедушка и бабушка #Samui

Vova Vovo4ka (@_.vovo4ka._) által megosztott bejegyzés,

#grandmother&grandfatherrocks#lamaibeach#blue#sea🌊

Carole (@ckremerchen) által megosztott bejegyzés,

The Sun

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon