nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Félelmetes ez az elhagyott vidámpark – fotók

Félelmetes ez az elhagyott vidámpark – fotók

Egykor sikeres és népszerű szórakoztatóparkok voltak, most a gaz növi be őket. Egy fotós könyvet készít az elhagyatott vidámparkokról.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Elvarázsolt Erdő – ez a neve annak a projektnek, amely elhagyott szórakoztató- és vidámparkokat mutat be. Ezek a korábban népszerű parkok az új kor kihívásaival már nem tudták felvenni a harcot, így bezártak, ma pedig a gaz növi be a hullámvasutat és az óriáskereket.

szellemváros viádmpark elhagyott

Ez a kép egy berlini parkban készült.Fotó: Profimedia, Caters News

Az Ohio államban található, szebb napokat megélt vidámpark.

Egy fotós nem kisebb feladatra vállalkozott, mint arra, hogy világszerte elhagyatott, tönkrement parkokat fotóz be, aztán könyv is készül.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon