nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Oltári baki: rossz földrészre repítették egy család kutyáját

Oltári baki: rossz földrészre repítették egy család kutyáját

Újabb kutyabotrány a United Airlines légitársaságnál. Ezúttal szerencsére életben maradt a szállított eb, csupán Kansas helyett Japánban kötött ki.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az amerikai United Airlines kivizsgálja, miért rakták fel egy kansasi család 10 éves német juhász kutyáját Kansas helyett egy távol-keleti gépre. A baki csak akkor derült ki, amikor leszállás után Kansasban a családra a házi kedvencük, Irgó helyett egy dán dogot akartak rásózni, miközben őt kellett volna Japánba szállítani. Ahogy kiderült a malőr, Japánban újra gépre rakták Irgót.

A baklövés két nappal az után történt, hogy a United egyik gépén elpusztult egy kölyökkutya, mivel a stewardess az ülések fölötti csomagtartóba kényszerítette, a szerencsétlen kis állat pedig megfulladt.

(via)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon