Utazás

Meghalt egy kutya a repülőn, mert a poggyásztartóba rakatta a stewardess

Ismét elpusztult egy állat a United Airlines egyik járatán. Ezúttal egy kiskutya lelte halálát a felhők között.

Érthetetlen tragédia történt hétfőn a United Airlines Houstonból New Yorkba tartó járatán. Az egyik utast arra kérte a légiutas-kísérő, hogy a poggyászát tegye fel a feje felett található poggyásztartóba. Hiába mondta az utas, hogy a poggyásza egy kutyahordozó, és abban egy élő kutya is van, a hordozó végül kutyástul felkerült a poggyásztartóba.

Sajnálatos tény, hogy a francia bulldog fajtájú kutya a több mint háromórás repülőutat nem élte túl, vélhetően oxigénhiány okozta a halálát.

Egy a BBC-nek nyilatkozó utas szerint a néhai kutya tulajdonosa ekkor sírni kezdett, a légiutas-kísérő pedig később azt mondta, nem tudta, hogy egy kutya van a táskában. Az United Airlines bocsánatot kért a nőtől, és sajnálatát fejezte ki az ügyben, és vállalták a teljes felelősséget. Ígérték, kivizsgálják az esetet, hogy legközelebb ne történhessen meg hasonló.

Az United Airlines-nak nincs szerencséje a kisállatokkal, tavaly Simon, az óriásnyúl halt meg rejtélyes körülmények között az egyik repülőjáraton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top