nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Duplán szívatta meg utasait egy svéd légitársaság

Duplán szívatta meg utasait egy svéd légitársaság

Még Svédországban sem mehet mindig minden tökéletesen, ott is becsúszik néha egy-két kisebb hiba. Vagy akár egy nagyobb is.
NLCafé
f Ajánlom

Csúnyán megjárta az a 34 utas Svédországban, akiket Göteborg helyett Lulleába vitt a svéd regionális NextJet légitársaság. Elkavarodtak az információk a nagy viharban.

A svéd The Local online lap információi szerint a NextJet Sundsvallból Göteborgba indított volna járatot hétfőn, amelyet a göteborgi időjárási körülmények miatt törölni kellett. Erről azonban nem tájékoztatták megfelelő módon a repülőteret és az utasokat sem, a járatra váró 34 utas úgy tudta, hogy göteborgi járatuk csak késik.

Az utasok délután 5 óra helyett este 8 órakor úgy szálltak fel a járatot teljesítő Canadair CRJ200-as fedélzetére, hogy Göteborgban landolnak, de a gép végül menetrend szerint nem délre, hanem északra, Lulleába indult el, és a beszállító kapuknál a légitársaság munkatársai nem vették észre, hogy az utasok jegye máshova szól. Azokat az utasokat, akiket Lulleába kellett volna vinni, a kiinduló repülőtéren, Sundsvallban hagyták.

A légitársaság később elnézést kért az utasoktól a tévedésért.

Megosztás Facebookon