nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Szabálytalan autós hajtott a troli elé Szegeden, 12-en sérültek meg a balesetben

Szabálytalan autós hajtott a troli elé Szegeden, 12-en sérültek meg a balesetben

Az autó sofőrje ellen tömegszerencsétlenség okozása miatt indult büntetőeljárás.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ketten súlyosan, tízen könnyebben megsérültek, amikor autóval karambolozott, majd villanyoszlopnak csapódott egy trolibusz csütörtök délelőtt Szegeden.

Fotó: Police.hu

A troli éppen a belváros felé tartott, amikor az autós nem adta meg az elsőbbséget, és szabálytalanul, nagy sebességgel elé hajtott. A troli vezetője megpróbálta elkerülni az ütközést, ezért félrerántotta a kormányt, és felhajtott az útpadkára, ahol villanyoszlopnak ütközött – derült ki az RTL Klub riportjából. Szemtanúk szerint hosszú másodpercek teltek el, mire az utasok felocsúdtak a baleset után, de mindenki a saját lábán szállt ki a roncsból.

A balesetben a trolisofőr is megsérült. Az autó vezetőjének nem lett baja. A helyszínre hét mentőautó és egy orvosi kocsi érkezett, végül két embert kellett kórházba szállítani.

A szabálytalan autós ellen tömegszerencsétlenség okozása miatt indult büntetőeljárás.

Fotó: Police.hu

Az RTL Klub riportja:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon