Utazás

Felszállt a vonatra, azóta nem látta senki a debreceni Egri Józsefet – fotó

A lakosság segítségét kéri a rendőrség a 77 éves Egri József megtalálásában, akinek egy Debrecenből Budapestre tartó vonaton veszett nyoma.

Egri József március 3-án felszállt egy Debrecenből Budapestre induló vonatra. Ez az utolsó helyszín, ahol a 77 éves férfit még látták, azóta viszont nem adott életjelet magáról, ismeretlen helyen tartózkodik.

Eltűnése miatt körözési eljárást indított ügyében a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Eltűnt a debreceni 77 éves Egri József – Forrás: police.hu

Egri József 77 éves, 168 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid ősz hajú, eltűnése napján viselt ruházata nem ismert.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80/555-111-es  zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top