nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Káprázatos videó a jeges Balatonról

Káprázatos videó a jeges Balatonról

Szenzációs balatoni videóval örvendeztettek meg minket.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Elképesztő balatoni jégcsodákról már mutattunk fotóválogatást, most azonban egy különleges videót osztunk meg veletek, melyet a Balatoni Hajók Képtára tett közzé közösségi oldalán: így indul a Baross Gábor motoros balatoni komp Szántódrévből a jeges vízben.

És hogy meddig láthatjuk a jeges Balatont ilyen fantasztikus színekben pompázni, kiderül az időjárás-előrejelzésből. Az Országos Meteorológiai Intézet prognózisa szerint a hét első felében még mínuszokra, néhol hóra, ónos esőre kell készülni. Ezzel együtt azonban fokozatosan melegszik az idő, a hétvégén már plusz 15 fok körüli meleg is lehet.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon