Utazás

Elképesztő képeket készít a 13 éves természetfotós

Josiah Launstein édesapjától örökölte a természetfotózás iránti szenvedélyét, és az alig 13 éves fiú máris sorra nyeri a díjakat.

2015-ben Josiah Launstein volt a legfiatalabb nevező a  Young Outdoor Photographer of the Year versenyben, mostanra ő lett az első, aki már két alkalommal is megkapta az első díjat. A fiatal kanadai fiú állítólag édesapjától örökölte a természet és a természetfotózás iránti szenvedélyét, és persze az sem hátrány, hogy Josiah egész nap a szabadban, meseszép tájak és állatok között tölti az idejét.

A tehetséges fiú nem csinál ügyet abból, ha órák hosszát kell a hóban térdepelnie egy tökéletes képért, vagy addig kell várnia, míg az eleinte csak távolról figyelt állatok végre közelebb engedik őt magukhoz. Joshia épp ezért csak annyit tanácsol a többi fiatal fotósnak, hogy „fényképezzenek olyasmit, amit szeretnek”, szerinte ugyanis az elkötelezettség és a szenvedély ilyenkor tényleg átüt majd a képeken.

Itt vannak Joshia legizgalmasabb természetfotói:

A Sierra Nevada Bighorn Sheep ram stands atop a ridge to survey the valley below after a winter storm in the Tranquille Ecological Preserve in central British Columbia, Canada. This image resulted in Josiah being named the international 2017 Young Outdoor Photographer of the Year.

 

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top