Utazás

Ez az új kisállatőrület Ausztráliában

Egy kiskutyák és macskák hordozására is alkalmas, stílusos sporttáskát dobott piacra az ausztrál Kmart üzletlánc, amelyért most a fél ország odavan.

A házi kedvencüket gyakran táskában szállító gazdik máris imádják az ausztrál Kmart legújabb termékét, egy kiskutyák és macskák szállítására is alkalmas, divatos sporttáskát. A vállra akasztható táska egyik fele jobban ki van vágva, hogy a háziállatok nézegethessenek a séta közben, ugyanakkor felül cipzározható a csomag, hogy ne tudjanak megszökni.

Yes she did ... mum bought a doggie carrier bag 😆. So cosy. I gave it the pup test and it passed with flying colours 👌🏻😊😃🐶 @kmartaus #kmartaus

Rosie (@rosie.tiny.toy.poodle) által megosztott bejegyzés,

A vásárlók nagyon meg vannak elégedve a praktikus és egyben stílusos hordozóval, amelyet ráadásul nem is horror áron, 12 dollárért árulnak. 

A kiskutyám mindössze öt kiló, és mindig nagyon féltettem, hogy véletlenül rátapos valaki, amikor pórázon vezetem. Ezért inkább ezzel a táskával sétálok vele a gyerekért az iskolába

– mesélte az egyik gazdi.

Az  ausztrál üzletlánc másik nagy dobása ez a szülinapos kutyusoknak készült partiszett, amely szintén nagyon népszerű a vásárlók körében. 

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top