Utazás

Roxfort live: kígyó mászott a griffendéles hátizsákba

Jó, nem Roxfortban, hanem Ausztráliában történt az eset, de olyan, mintha a varázsvilág keze lenne benne... Valószínűleg nem véletlen, hogy épp kígyó mászott a griffendéles hátizsákba.

Múlt kedden egy brisbane-i iskolában vették észre az egyik diák hátizsákjában tekergőző kígyót, na de milyen hátizsákról volt szó! Mert biztos nem lehet véletlen, hogy a – köztudottan a Mardekár szimbólumának számító – kígyó épp egy griffendéles hátizsákot választott magának. 

Valószínűsíthető, hogy az egyik párszaszájú diák beszélhette meg a kígyóval a merényletet, de azt nem tudni, most miért akart a griffendéles fiúra támadni. A hivatalos magyarázat szerint persze a kígyó gyíkokra vadászott a környéken, és mivel szeretik a meleg, sötét helyeket, nem meglepő, hogy az egyik diák hátizsákjában keresett menedéket. Azért mi szívesen megkérdeznénk az esetről J. K. Rowling véleményét is…

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top