Utazás

Kisgyerekest sértegetett, leszállították a repülőről

Durva stílusban kezdte el sértegetni az anyát a dühöngő utas.

A 19 éves Marissa Rundell nyolc hónapos fiával, Masonnel utazott a New York-i JFK repülőtérről, de pechére borzalmas utastársat kapott maguk mellé a gépen. A másik nő utolsóként szállt fel a repülőre, és leghátul foglalt helyet, ami rendesen feldühítette. Elégedetlenségének hangot adott, csapkodni kezdte a táskáját, és azzal fenyegetőzött, hogy kirúgatja a személyzetet. 

Marissa egy idő után rászólt a nőre, hogy válogassa meg a szavait, hiszen egy kisbaba is végighallgatja szitkozódását, de a feldühödött utas fütyült rá. Amikor Marissa ismét megkérte, hogy moderálja magát, a nő meglökte, és így reagált: „Fogd be a pofád!”

Ekkor lépett közbe az egyik stewardess, hogy megnyugtassa a dühöngő nőt, de az ettől még jobban felhergelte magát, és panaszkodni kezdett amiatt, hogy egy síró csecsemő mellé ültették. A légiutas-kísérő ekkor felajánlotta, hogy utazzon a következő járattal. A hölgy rápillantva a stewardess névtáblájára csak ennyit mondott: „Köszönöm, Tabitha, lehet, hogy holnap már nincs munkája.”

Itt szakadt el a cérna a stewardessnél is, aki felszólította az utast, hogy szálljon le. Más sem kellett, a nő azonnal hangnemet váltott, és könyörögni kezdett, hogy hadd maradhasson, de már késő volt. Valószínűleg egy életre megtanulta, hogyan nem kellene viselkedni a repülőn.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top