Utazás

A hazugságvizsgálaton is átment időutazó

A magát időutazónak valló férfi szerint 2030-ban egy 21 éves nő lesz amerika elnöke.

2030-ból érkezett időutazónak mondja magát egy arcát és hangját nem vállaló, Noah nevű férfi, aki azt állítja, hogy valójában 50 éves, ám anti-aging gyógyszerrel 25 évesen megállították az öregedését.

A férfi számos dolgot elárult a jövővel kapcsolatban, például, hogy Donald Trumpot újra megválasztják amerikai elnöknek, 2030-ban viszont már Martin Luther King Jr. unokája, egy Ilana Remikee nevű, 21 éves nő lesz az Egyesült Államok elnöke.

Elmondta azt is, hogy a jövőben jelentős szerephez jut a mesterséges intelligencia. Az ember 2028-ban ér majd el a Marsra, és ugyanabban az évben találják fel az időutazást is, mely aztán szokványos dologgá válik. A bitcoin népszerű lesz, de használatban maradnak a hagyományos fizetőeszközök is. A ráknak pedig számos formája gyógyítható lesz addigra.

Az „időutazót” az ApexTV kamerái előtt hazugságvizsgálatnak vetették alá, és a gép szerint minden szava igaz. 

Persze, mindez erős szkepticizmusra ad okot, különösképp, mivel a felvételen nem látszik a hazugságvizsgáló gép, így az egész videó kamu lehet. Mindenesetre 12 éven belül minden kiderül. 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top