Utazás

Bemászott a csomagröntgenbe, mert nem akarta, hogy elvegyék a táskáját

Azt hiszed, ilyen nincs, de mégis van!

Mi, nők köztudottan anyatigrisként ragaszkodunk a táskánkhoz, ennek ellenére vannak olyan helyzetek, amikor el kell engedjük a retikülünk fülét. Ilyen például bárminemű biztonsági ellenőrzés, reptéren, vasútállomáson, múzeumban. 

Akad azonban, aki az említett szituációkban sem képes megválni a cuccától: például ez a kínai nő, aki még a röntgengépbe is táskája után mászott. A nő a Dongguan vasútállomáson tartott a vonata felé, ám előbb át kellett haladnia a biztonsági ellenőrzésen. Itt felszólították, hogy helyezze a táskáját a futószalagra, hogy átvilágíthassák azt, ám a nő nem akart megválni a holmijától. Ezért mindenkit meglepve fogta magát, és felmászott a futószalagra, így ő is átvilágításra került. Mire az ellenőrök magukhoz tértek, a nő már szaladt a vonatához.

A táskában egyébként semmi kompromittálót nem találtak, de mivel az eset a kínai új év után történt, feltételezik, hogy a nő jelentős mennyiségű készpénzzel utazott, melyet ajándékba kapott.

Az állomás dolgozói ugyanakkor mindenkit arra kérnek, ne utánozza az akciót: a röntgensugarak ugyanis káros hatással lehetnek az egészségre.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top