nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Ferihegyen már rendőr felügyeli a csomagok rakodását

Ferihegyen már rendőr felügyeli a csomagok rakodását

Az elharapózó lopások miatt ezentúl minden gép pakolását két rendőr felügyeli a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Avatar
MTI/NLCafé
f Ajánlom

Fokozott rendőri jelenléttel igyekeznek visszaszerezni a csomagjaikat féltő utasok bizalmát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az elharapózott csomaglopások miatt. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) minden egyes érkező vagy induló géphez két munkatársát küldi, hogy felügyeljék a ki- és bepakolást – írja az Index.

Szombaton a rendőrség bejelentette, hogy két embert elfogott, akiket a lopásokkal gyanúsítanak. Babos Tímea ellopott ékszerei is előkerültek tőlük.

A Budapest Airport szerint a check-in pultoktól a gépekig bekamerázott úton haladnak a csomagok, a gyenge pont a gép belseje. Légitársasága válogatja, hogy a repülők csomagterében vannak-e kamerák, és ha igen, működnek-e.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon