Utazás

Hamarosan nyílik a sziget, ahová egyetlen férfi sem teheti be a lábát

Júliusban nyit Finnország partjai közelében a „SuperShe”, azaz a „Szuper Nő” sziget, ahol kizárólag nők nyaralhatnak. Az első hallásra furcsa ötlet egy amerikai nő fejéből pattant ki.

A nők igyekeznek tetszeni a férfiaknak, ezért sokszor még a nyaralásukon is azzal foglalkoznak, hogy jól nézzenek ki. A férfiak elvonják a figyelmüket és így nem tudnak a saját feltöltődésükre, pihenésükre koncentrálni. 

Nagyjából ezekkel az érvekkel indokolja Kristina Roth, a Finnország partjainál kialakított nyaralóhely tulajdonosa, hogy miért csak nő turisták tehetik be a szigetére a lábukat. Eddig csak az amerikai tulajdonos barátnői tesztelték a feminista nyaralóparadicsomot, de ez év júliusában a nagyközönség előtt is megnyílik. 

Az apró, ám de növényvilágában annál gazdagabb szigeten eddig tíz nyaralóházat és egy spát alakítottak ki. A tervek szerint lesznek jóga- és főzőtanfolyamok, illetve minden további létesítmény is az odalátogató nők feltöltődését fogja szolgálni. 

(Forrás: Odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top