nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Nagyüzemben zajlik a lopás Ferihegyen, állítólag

Nagyüzemben zajlik a lopás Ferihegyen, állítólag

Egy este három bőröndöt is kifosztottak a Liszt Ferenc repülőtéren – állítják a panaszosok.
NLCafé
f Ajánlom

Január 19-én több utas is azzal jelentkezett, hogy a Liszt Ferenc repülőtéren kinyitották feladott csomagjaikat, és azokból értékeket vettek ki – tudta meg a 444.hu.

Egy dél-koreai utas panasza miatt a budapesti dél-koreai nagykövetség figyelmeztető posztot tett közzé a Facebook-oldalán, leírva, hogy az utóbbi időben több koreai utas értékei tűntek el a budapesti reptéren, így vigyázzanak, és minden értéküket tegyék a kézben vitt csomagba. A posztban leírják, hogy az ellopott készpénzért nem kaphatnak kompenzációt.

Ugyanezen a január 19-ről 20-ra virradó éjszakán Facebook-bejegyzése alapján egy Giorgio Stegner nevű utas bőröndjét is meglopták. Illetve egy Írországban élő és Dublinból éppen hazalátogató magyar házaspárét is, akik részletesebben megírták a sztorijukat a 444-nek.

A Budapest Airportnál a következőket nyilatkozták: „A Budapest Airport munkatársai az érkező utasok poggyászaival semmilyen formában nem találkoznak. Az utasok ki-be szállítását és a poggyászok ki-be rakodását a légitársaság alvállalkozói, a földi kiszolgáló cégek végzik.”

Megosztás Facebookon