Utazás

Tinderrel utazzák körbe Európát a fiatalok

A Tindersurfing a létező legjobb dolog, ami a fiatalok ölébe hullhatott: ingyen szállás és ideális esetben egy jó randi egyben!

Valljuk be, már a  Couchsurfingnél is benne volt a pakliban, hogy a az ingyenszállás mellé szexet is kap az ember, a Tindersurfing műfaja tulajdonképpen csak nyílt lapokkal csinálja ugyanezt. Nincs is abban semmi meglepő, hogy a fiatalok rájöttek, ha már úgyis körbeszerencsétlenkedik Európát egy hátizsákkal, és ha már úgyis ott van (mert ott van) a kezükben a Tinder, miért ne használhatnák azt néhány ingyenszállás behúzására is.

A belga Anthony Botta egy ideje már a neten népszerűsíti a műfajt: ő a Tinder Plusra is előfizetett, hogy beállíthassa, milyen országokban akar matchelni másokkal. Botta nyolc országot és 20 várost járt meg, ez idő alatt pedig összesen 3000 matchet szedett össze – közülük 21 lány adott szállást neki. A 25 éves srác azt mondja, alapvetően inkább egy kényelmes szobára játszott, mint a randikra, de nagyon örül, hogy ennyi izgalmas embert megismerhetett.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top