nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Különleges látványt nyújt a lebegő szálloda

Különleges látványt nyújt a lebegő szálloda

Elképesztő élményben lehet része az itt megszálló vendégeknek.
NLCafé
f Ajánlom

Különleges szálloda nyílt idén Észak-Lappföldön, mely egyszerre wellness-üdülő és gyógyfürdő is. Az Arctic Bath Hotel különlegessége azonban abban rejlik, hogy egy folyón úszik, télen pedig a jegdarabok között lebeg. A kivilágított hely kívülről úgy néz ki, mint egy halom felállított bot között tüzet raknának.

A szállodában számos szuper és pihentető lehetőség található, mint a frissítő, mindössze 4 fokos sarkvidéki medence, a szaunák vagy a pezsgőfürdő. Emellett spa- és különböző gyógykezelések (masszázs, arcpoharak, csomagolások) várják vendégeket. Miután az ember az összeset kipróbálta, visszatérhet a szobájába, és ha szerencséje van, a hatalmas ablakokon keresztül talán láthatja az északi fényt is, miközben beburkolózik a jó meleg takarókba.

A szálloda személyzete szerint a szálloda teljes védettséget nyújt a vendégek számára, és létrehoz egy menedéket, ahol különleges körülmények között lehet lazítani. A jeges élményt nemsokára Svédországban is átélhetik az arra vágyók, bár a pontos dátumot még nem jelentették be. 

Metro

Megosztás Facebookon