Utazás

Még pokrócot is adnak a világ legkényelmesebb mozijában

A moziélmény lassan tényleg pont olyan kényelmes lesz, mintha otthonról néznéd a filmet!

Egy ideje már annyira elterjedtek és népszerűek a fotelek helyett kényelmes kanapékkal feltöltött mozitermek, hogy még nálunk is van ilyen, de a japánok megmutatják, hogy mindig lehet tovább fokozni a komfortot!

A Tokorozawa városában található Cine Park nemcsak puha, süppedős kanapét biztosít, de kábé azt az élményt, mintha a nappalidból néznéd a filmet, annyi különbséggel persze, hogy a nappalidban valószínűleg nincs egész falat beborító mozivászon és ütős hangrendszer. Ha a plüsspárnák és spéci pokrócok között nem éreznénk eléggé bekuckózva magunkat, bekapcsolhatjuk a külön bejáratú boxunkba épített fűtőrendszert, és élvezhetjük saját kis zugunkat. Az egész konstrukció közepén álló asztalkát meg persze megpakolhatjuk a büfében kapható finomságokkal.

Sajnos egyelőre még Japánban is csak két ilyen mozi létezik, szóval nem árt jó előre foglalni, ha valaki itt szeretne mozizgatni!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top