Utazás

15 éves kamaszlányt rugdostak le egy buszról Budapesten

Négyen támadtak egy fiatal lányra a 85E buszon. Miután lerúgták őt a járműről, a megállóban tovább bántalmazták.

A 15 éves kamaszlány kedd délután 3 óra körül szállt fel a 85E jelzésű buszra. A Kada utcai megállónál felszállt három 16 és 20 év közötti nő és egy 10-12 év körüli fiú, akik a busz elindulása után indokolatlanul, előzmények nélkül lökdösni kezdték a gyerek évfolyamtársát – írja a 24.hu olvasói információra alapozva.

85E, busz (forrás: Wikipédia)

A 85E busz (forrás: Wikipédia)

A lány közbeavatkozott, mire a négyfős társaság tagjai szidalmazni kezdték, majd meg is ütötték őt. Sem az utasok, sem a sofőr nem segítettek. Végül az Újhegyi sétány megállónál az egyik támadó lerúgta a buszról a fiatal lányt, majd a megállóban tovább bántalmazták őt és évfolyamtársát. 

A lány arcának bal oldalán zúzódások és hámsérülések keletkeztek, a szeme környéke belilult, és feldagadt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága csoportos garázdaság miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A család 100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top